La 162 de ani, Jack Daniel’s sărbătorește în Brașov

Posted on

Septembrie este luna în care aniversăm cea mai importantă zi de naștere, iar anul acesta este vorba de cea de-a 162-a aniversare a domnului Jack Daniel, un prilej de sărbătoare pentru fanii din toată țara. Deşi nu știm data exactă când Jack Daniel s-a născut, ştim cu siguranță că a fost cândva în luna septembrie a anului 1850. De asemenea știm că a fost un om care a iubit petrecerile, fapt pentru care nu credem că pe domnul Jack l-ar deranja să îi sărbătorim ziua de naştere pe toata durata lunii septembrie.

Petrecerile aniversare vor avea loc anul acesta în cele mai mari orașe ale țării, iar fanii Jack Daniel`s din Brasov au un motiv de bucurie întrucât sâmbătă, 29 septembrie, petrecerea aniversară se mută în Kasho. Într-o atmosferă incendiară cu muzică live, jocuri, premii și aroma inconfundabilă a celui mai bun whiskey din Tennessee, toți prietenii Jack Daniel’s din oraș se vor putea bucura de un concert live cu artiști locali de renume, vor ridica un pahar în cinstea lui și îi vor ura ”La mulți ani!”.

Chiar și astăzi, Jack Daniel continuă să fie spiritul din spatele muzicii live, fapt pentru care fiecare aniversare reunește cele mai în vogă trupe, cu show-uri live, incredibile.

Jack Daniel a rămas în istorie nu doar pentru crearea legendarului whiskey, dar și pentru felul în care și-a trăit viața, liber și nonconformist, cu respect pentru lucrurile bine făcute. Jack Daniel ne-a lasat, de asemenea și filozofia că muzica bună şi whisky-ul bun fac o noapte grozavă.

În fiecare oraș toți prietenii Jack vor avea parte de petreceri memorabile, păstrând spiritul Jack Daniel’s cu muzica live și whiskey-ul care îi poartă numele.

Așadar, să ciocnim un pahar pentru domnul Jack Daniel și sperăm că sărbătoriți împreună cu noi!


Despre Jack Daniel`s
Inregistrat oficial de guvernul U.S. în 1866, Distileria Jack Daniel, proprietatea lui Lem Motlow, este cea mai veche distilerie inregistrata în Statele Unite și se gaseste și în Registrul National al Locurilor Istorice. Cu sediul în Lynchburg, Tennessee, Distileria Jack Daniel’s este locul unde se produce bine-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey și Jack Daniel’s Country Cocktails.

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.

Si afisul evenimentului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s